ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Go down

ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ  Empty ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Post by the candidate on Wed Apr 11, 2018 10:24 am

Καλημέρα όλοι
Τώρα που έχει γίνει η Γενική Συνέλευση και οι ομάδες εργασίες της PEM έχουν επίσημα συσταθεί και έχουμε το καινούργιο ΔΣ, νομίζω ότι ήρθε ο κατάλληλος χρόνος να σας αναθέσω μια δουλειά.
Χθες (10/4/2018) κατά τη διάρκεια της ΔΣ του FIT Europe κάναμε συζήτηση για το κανονισμού προστασίας προσωπικών δεδομένων. Για να προετοιμαστώ για τις επόμενες συζητήσεις θα χρειαστώ περισσότερες πληροφορίες, ειδικά σε σχέση με τι κάνουν οι μεταφραστικές ενώσεις καθώς προετοιμάζουν για την εφαρμογή του κανονισμού και οι ανησυχίες που έχουν οι μεταφραστές, οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, κλπ.
Πως μπορείτε να βοηθήσετε πρακτικά στο τομέα αυτό?
1. Έχω ανακαλύψει ένα group στο facebook. GDPR FOR TRANSLATORS. θα ήθελα να σας παρακαλέσω να κάνετε εγγραφή εκεί και αν γίνεται να διαβάσετε τα threads και τις συζητήσεις εκεί και να μου στείλετε μια περίληψη για τα όσα λένε εκεί.
2. Όσοι έχετε επαφές με μεταφραστικές ενώσεις σε άλλες χώρες, αναζητήστε πληροφορίες για το τι κάνουν στο τομέα αυτό.
3. Αν έχετε άλλες πήγες πληροφοριών, πείτε τα εδώ για να δούμε αν είναι χρήσιμα για το εγχείρημα αυτό.
Καλό θα ήταν να έχω τις πρώτες περιλήψεις, ιδέες για το τι γίνεται με άλλες ενώσεις μέχρι τις 18/4/2018 όταν θα κάνω την επόμενη συνάντηση για τα θέματα αυτά.
Ποιος μπορεί να αναλάβει δράση?

Αν έχετε απορίες εδώ είμαι.

the candidate

Posts : 34
Join date : 2017-08-22

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum